Realitzem construccions d´alta qualitat amb un acabat minuciós, elegant, professional i detallista. Durant el procés, garantim una comunicació propera amb el client, el compliment dels compromisos establerts i un resultat que satisfaci 100% les teves expectatives.

Comptem amb una llarga experiència en el sector de la construcció i més concretament a la comarca de la Cerdanya, amb més de 15 anys i vora el centenar d´obres realitzades.

Espcecialitzats en la construcció de cases unifamiliars d´alt standing d´obra nova i en la rehabilitació o reforma integral tant per a particulars com de locals comercials, Somoza Construccions compta amb un equip multidisciplinar de professionals de confiança amb els que duem a terme el teu projecte, aquell amb el que sempre havies somiat.

Cuidem cada detall com si es tractés de casa nostra, tenim molta comunicació i proximitat tant amb el nostre equip com amb el client, creant un vincle de confiança amb el que busquem la teva satisfacció en el resultat, la puntualitat i el preu.

A més a més, si és necessari, nosaltres ens n´ocupem de tot per tal de facilitar-te el procés d´execució d´una obra.

  • Serveis d´arquitectura, en funció de les teves necessitats, t´orientem sobre l´arquitecte més adient per al teu projecte.
  • Serveis d´enginyeria, si el teu projecte requereix d´un enginyer, nosaltres t´hi posom en contacte.

Ens encarreguem de convertir les teves idees en realitat i estem especialitzats en projectes de:

Construcció d´obra nova d´habitages unifamiliars d´alt standing i adossats.

Rehabilitacions i reformes integrals tant interiors com exteriors.

Grans oficines i naus industrials.

Lloguer de maquinària:

  • Camió grua amb ploma de 18 metres.
  • Cistella per a treballs varis.
  • Dúmper i retroexcavadora.

SOL·LICITA’NS PRESSUPOST

 

Treballem cada projecte com únic i exclusiu, ja que sestà fet a mida de les teves necessitats. Tens un projecte en ment?

1. Contacta amb nosaltres per explicar-nos de quin projecte es tracta, t’escoltem: Obra nova, rehabilitació, reforma integral, particular o per el teu negoci.
2. Tindrem una primera visita per analitzar al detall les necessitats del teu projecte i acordar cada punt amb els agents que hi intervenen (arquitectes, decoradors, …)
3. Et proposem un pressupost acurat detallant cada element necessari en la construcció del teu projecte.
4. Arribem a l’acord que més t’encaixi.
5. Ens posem mans a l´obra.