Omple el següent qüestionari i en breu contactarem amb tu. Moltes gràcies.

Esperem que hagis trobat informació útil a la nostra web, per a qualsevol consulta o petició de pressupost pots enviar-nos un correu electrònic a info@somozaconstruccions.com o omplir el següent formulari de contacte i en 24-48 hores ens posarem en contacte amb tu. Gràcies per contactar amb nosaltres!

 

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació:

El responsable del tractament de les seves dades és Carlos Aser Somoza, SL, amb CIF: B17773326 i domicili a Puigcerdà, C / Josep Pla, 17 - CP 17520. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti per tal de contestar la seva sol·licitud d'informació. Les dades personals proporcionades es conservessin mentre vostè no sol·liciti la seva supressió.

No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollits . En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions.

La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari

He llegit i accepto la Política de privacitat


captcha

 

 

Somoza Construccions
C/ Josep Pla, 17
17.520 – Puigcerdà (Girona)
De dilluns a divendres de 9h a 13h i de 15h a 19h
Tel.: 606 961 073
E-Mail: info@somozaconstruccions.com